Loading...

Nacht van de Acht (team)

Wellicht ben je bent al bekend met HOPE XXL, het in de Liemers ontstane initiatief dat er aan wil bijdragen dat iedereen zijn of haar leven met ten minste een 8 kan waarderen. Om hier een antwoord op te formuleren heeft HOPE XXL de vraag gesteld wat er nodig is om te zorgen dat iedereen, waar ook ter wereld, een beter leven kan leiden. Het resultaat staat in de Liemers List, de toekomstvisie voor veranderingen op lokaal, nationaal en wereldwijd niveau. De Liemers List is het resultaat van acht jaar van gesprekken met jongeren, prominenten en inhoudelijke experts. Nu gaan we iets moois doen in de nacht van 5 op 6 oktober in Arnhem. Iets dat nog niet eerder is vertoond in de regio. En jij kunt hier bij zijn!

Het afgelopen jaar is enthousiaste groep jongeren van verschillende scholen bezig geweest met de vraag hoe de idealen van HOPE XXL in onze regio kunnen worden uitgevoerd. Met 80 TR8-projecten (trachtprojecten) wordt gewerkt aan de uitvoering van HOPE XXL’s doelen. We doen dit in het werkgebied van Rabobank Regio Arnhem en omstreken, de bank steunt ons in deze doelen.

De Rabo Nacht van 8 vindt plaats van vrijdag 5 op zaterdag 6 oktober met tal van sprekers, gasten en jongeren uit de regio. Van 20.00 tot 08.00 uur, een hele nacht lang! De locatie is bijzonder: het Huis der Provincie in Arnhem (eten en drinken wordt verzorgd). Het belooft een heel bijzondere nacht te worden waarbij teams van 8 personen met elkaar de uitdagingen verkennen om onze regio via TR8-projecten op een 8+ te brengen. We hebben jouw ideeën dus hard nodig! De beste ideeën worden beloond met een dinercheque voor het hele team.

Tijdens de Rabo Nacht van 8 ontmoet je onder meer schrijver en oud-politicus Jan Terlouw, gedeputeerde van de Provincie Gelderland Bea Schouten, overlevende van WO II bombardementen Martin Klaus en Syrische oorlogsvluchteling Zenab Alres.

We hopen dat jullie met een of meerdere teams meedoen aan de Nacht van 8 begin oktober. We beloven je dat je het nooit meer zult vergeten! Ook vrienden, vriendinnen, ouders of grootouders mogen deel uitmaken van het team, iedereen jong van geest is welkom!

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor de nacht van de acht. Het maximale aantal aanmeldingen is bereikt.